Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Νέες σκέψεις για Κουκουλά


Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός... καίγεται να κλείσει τις θέσεις των ξένων του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ρίχνει κάποιες ματιές και στην ελληνική αγορά.
Πέραν της γνωστής υπόθεσης του διεθνή πλέι μέικερ της Εθνικής μας ομάδας Βαγγέλη Μάντζαρη, που οδεύει προς θετική έκβαση, οι "πράσινοι" εξετάζουν προσεκτικά και την περίπτωση του Μανώλη Κουκουλά!

Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ / σέντερ του Ηλυσιακού διαθέτει πλούσιο ταλέντο και δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν συνειρμούς με τον Κώστα Τσαρτσαρή, που αναμένεται να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι και θα χρειαστεί να βρεθεί ο διάδοχός του. Εδώ και καιρό ο εκπρόσωπός του τον έχει προτείνει στο "τριφύλλι" και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε συνεργασία με τον συνεργάτη του Δημήτρη Ιτούδη τον περνούν από... κόσκινο.
Βέβαια, οι άνθρωποι του Ηλυσιακού ποντάρουν πολλά πάνω του και δεν έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα την παραχώρησή του. Εξάλλου, ο πρόεδρος των Ιλισιωτών, Παντελής Γαμπιεράκης του ετοιμάζει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και με μεγαλύτερη διάρκεια. Οψόμεθα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου