Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τζόνσον, όπως λέμε… Τόμπσον!


Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, ο Ίκαρος έπαιρνε το ρίσκο φέρνοντας στη χώρα μας με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, τον Ντίον Τόμπσον. Ένα κολεγιόπαιδο με σπουδαίες περγαμηνές, που “έβγαλε μάτια” με την απόδοσή του κι έτσι από του χρόνου θα παίζει στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Ολίμπια Λιουμπλιάνας.
Φέτος, ο Άρης Λυκογιάννης θα δείξει εμπιστοσύνη σε μία ακόμη παρόμοια περίπτωση παίκτη, που διαθέτει όλα τα φόντα να κάνει αξιοσημείωτη καριέρα στην Ευρώπη. Ο Ρέιβερν Τζόνσον είναι το νέο του “πουλέν” και σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες είναι ήδη κλεισμένος από τους Καλλιθεάτες. Με ύψος 2,03μ., ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει τη διαφορά, προερχόμενος από το κολέγιο του Μισισιπί.

Το ταλέντο του στο σκοράρισμα είναι αναμφισβήτητο, αφού πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 17,6 πόντους ανά αγώνα στο NCAA. Παράλληλα, διακρίνεται και για την έφεσή του στα σουτ τριών πόντων, έχοντας ποσοστό 40,1%. Μπορεί αρχικά να είχε προκριθεί η περίπτωση επιστροφής του μεγάλου άτυχου της περυσινής χρονιάς, Πατ Κάρολ, όμως ο λευκός Αμερικανός δεν δέχθηκε τα δύο μηνιαία συμβόλαια που του προτάθηκαν σε πρώτη φάση (στη συνέχεια θα υπέγραφε μέχρι το τέλος της χρονιάς) κι έτσι έγινε στροφή στον νεαρό συμπατριώτη του, που έρχεται “διψασμένος” για σπουδαία πράγματα.

C(l)opypaste: southbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου